Vicepreședintele PAS îi cere lui Țâcu să-și depună mandatul: “Așa ar proceda un bărbat adevărat”

Mihai Popșoi, Octavian Țicu, blocul ACUM, PAS, PPDA, Platforma DA, Ticu pleaca din PPDA, replica lui Popsoi pentru Ticu
 

Plecarea lui Octavian Țâcu din fracțiunea Partidului Platforma DA a stârnit un val de reacții negative din partea foștilor colegi din cadrul PPDA și chiar PAS. Astfel, vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi, i-a cerut lui Octavian Țâcu să-și depună mandatul de deputat.

Mai mult ca atât, Popșoi a fost ironic la adresa lui Țâcu spunând că acesta se va lupta în alegerile locale la Chișinău pentru un loc în subsolul clasamentului.

“Împărtășesc sentimentul colegului meu Eugeniu și totuși vreau sa ii urez succes fostului coleg Ticu să ia mai multe voturi decât Valeriu Munteanu, Ruslan Codreanu sau, în cel mai rău caz, nu mai puține decât Vladimir Cebotari. Dl Tîcu va avea o concurență acerbă pentru un loc în subsolul clasamentului. Dacă pentru asta merită să dai cu piciorul în cei care au muncit și te-au adus în Parlament…? Un bărbat adevărat într-o asemenea situație își depune mandatul.”, a scris Popșoi pe profilul său de facebook.

Amintim că deputatul Octavian Țâcu a anunțat astăzi că părăsește fracțiunea Partidului Platforma DA, dar rămâne deputat independent în cadrul blocului ACUM. Acest lucru nu a fost pe placul președintelui fracțiunii PPDA, Alexandru Slusari care a declarat că Țâcu nu mai face parte din blocul ACUM, fiind doar un deputat neafiliat. Țâcu a plecat din Platforma DA fiind nemulțumit de faptul că instituțiile statului au fost partajate politic, iar PAS, PPDA și PSRM au semnat un nou acord politic.

Total
0
Shares
Total
0
Share