Viceprimar general al capitalei României: Blocul ACUM a eșuat

Blocul ACUM, razboi in blocul acum, Perciun îi răspunde lui Reniță, pionii lui Plahotniuc, scandal politic, scandal intre deputatii din pas si platforma da, platforma da, Dan Perciun, fractiunea PAS, fractiunea Platformei DA

„Andrei Năstase este de domeniul trecutului”. Declarația aparține viceprimarului de București Aurelian Bădulescu. Acesta a mai punctat că binomul Maia Sandu – Andrei Năstase a dovedit că nu poate să facă nimic.

 Viceprimarul de București, Aurelian Bădulescu, a punctat că Blocul ACUM nu a reușit să facă lucruri concrete pentru cei care le-au acordat încrederea. Declarațiile vin, după ce consilierul municipal PPDA, Aliona Mandatii, i-a solicitat oficialului român să-și ceară scuze de la Andrei Năstase pentru că în campania electorală l-a învinuit că ar avea legături cu serviciile secrete rusești și că ar reprezenta interesele unui grup de crimă organizată.

AURELIAN BĂDULESCU, viceprimar al mun. București: Andrei Năstase este de domeniul trecutului. Binomul Maia Sandu – Andrei Năstase a dovedit că nu pot să facă nimic, ne-au încurcat.  Au făcut un pact pe care noi nu ne așteptam să-l facă cu socialiștii, în momentul în care au format un Guvern și au plecat din acest Guvern pentru că nu au putut să ofere nimic cetățenilor RM. Maia Sandu și cu Andrei Năstase sunt o poveste și un trecut.

În context, Aurelian Bădulescu a mai declarat că poporul moldovean trebuie să-și aleagă alți parteneri pro-europeni. Nici Maia Sandu, nici Andrei Năstase nu au fost de găsit pentru a ne oferi o reacție. Dezvăluirile lui Aurelian Bădulescu despre legăturile fostului candidat al Blocului ACUM la şefia Capitalei, Andrei Năstase, cu serviciile de informaţii ruseşti, au fost făcute în luna octombrie 2019, pentru un post privat de televiziune de la noi. Tot atunci el spunea că Năstase nu ar trebui să devină primar de Chișinău.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share