Victor Parlicov a plecat la Abu Dhabi

 

La invitația directorului general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Regenerabilă (IRENA), Francesco La Camera, ministrul Energiei, Victor Parlicov, va participa la partea a II-a a celei de-a 14-a sesiuni a Adunării IRENA, precum și la evenimentele asociate, care vor avea loc în perioada 17-18 aprilie, la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

În cadrul evenimentului, ministrul Energiei va participa la o masă rotundă, dedicată subiectului infrastructurii pentru tranziția energetică, dar și la mai multe sesiuni plenare, unde vor fi discutate prioritățile proiectelor mari pentru energie regenerabilă, particularitățile platformelor de facilitare pentru tranziția globală, dar și provocările geopolitice în procesul asigurării securității energetice.

De asemenea, Victor Parlicov se va întalni cu directorul general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Regenerabilă, Francesco La Camera.

Adunarea IRENA este o platformă globală strategică pentru incluziune și discuții pe toate aspectele tranziției energetice, cu participarea și contribuția factorilor de decizie în domeniul energiei la nivel înalt din peste 180 de state, organizații multilaterale și mediului de afaceri.

Total
0
Shares
Total
0
Share