Alte știri

Victor Ponta despre Maia Sandu: O duduie ciudată și ipocrită care ar face mai mult rău decât Armata Roșie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul premier susținea că cel mai mare rău în Moldova ar fi ca Maia Sandu să devină președinte. Aceasta a devenit, totuși, duminică, președintele Republicii Moldova, învingându-l în al doilea tur pe Igor Dodon. Ponta își anunțase susținerea pentru Iurie Leancă (3% voturi), scrie newsweek.ro

Maia Sandu a devenit, duminică, președintele Republicii Moldova, învingându-l în al doilea tur pe Igor Dodon.

În 2016, la precedentele alegeri pentru șefia statului vecin, Maia Sandu a fost învinsă de Igor Dodon cu 52% – 48%. Detalii AICI.

Anterior, Ponta își anunțase susținerea pentru Iurie Leancă (3% voturi) într-o postare în care a jignit-o pe Maia Sandu.

„Si eu il sustin pe Iurie Leanca pentru multe motive politice si personale – dar mai ales pentru ca in functia de Prim-Ministru a aratat (cu toate riscurile) ca are o viziune moderna si corecta pentru Republica Moldova, ca iubeste Romania si Europa, pentru ca e un om onest si modest care a rezistat cu mare curaj oricarei presiuni si oricarui santaj al Rusiei si pentru ca a demonstrat in functie ca poata sa si „faca”, nu doar sa „spuna ca va face”! …

Secta si Propaganda Talibana din Romania tot promoveaza o duduie (o varianta la fel de la ciudata si ipocrita a Monicai Macovei) – evident fara nicio sansa – care insa in functie ar face mai mult rau decat Armata Rosie! Presedintele Romaniei insa tace, Guvernul tace… Poate asa au primit „ordin”! Si alegerile sunt in cateva saptamani!

Si uite asa ne vom trezi in noiembrie cu Igor Dodon (admiratorul lui Putin si adversarul Romaniei) Presedinte al Moldovei – si o sa intelegem clar ce a vrut sa spuna Ambasadorul SUA la Chisinau cand a zis ca Moldova nu e Romania!”, scris Ponta în septembrie 2016.

Disonanță cognitivă? Cei de la PAS sunt supărați că Maia Sandu nu a primit bodyguarzi de la SPPS

loading...

Comments are closed.