Alte știri

Victorie remarcabilă pentru Radu Albot! Un sportiv din top 20 mondial surclasat de compatriotul nostru la Indian Wells

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tenismanul moldovean Radu Albot a reușit încă o victorie remarcabilă. De data aceasta a fost învins în două seturi italianul Fabio Fognini. Albot a reușit astfel calificarea în șaisprezecimile de finală a turneului de la Indian Wells, unul din cele mai prestigioase de pe platforma „hard”.

Albot a avut nevoie de o oră și 27 de minute pentru a finisa meciul contra lui Fognini, care se află momentan pe locul 17 în clasamentul mondial ATP. Meciul s-a desfășurat în două seturi, sfârșite ambele în favoarea sportivului moldovean (6-0, 7-6).

În etapa următoare, sportivul nostru în va înfrunta pe britanicul Kyle Edmund, care este pe poziția a 23 în clasamentul mondial ATP. Dacă va reuși să se califice în optimile de finală, Radu Albot are șansa să îl întâlnească pe legendarul tenisman din Elveția, Roger Federer, care în aceeași etapă îl întâlnește pe comptriotul său, Stanislas Wawrinka.

Moldoveanul a disputat deja al patrulea meci la turneul de la Indian Wells și încă nu a pierdut nici un sed. Până acum, Albot i-a învins în calificări pe americanul Krueger și pe slovacul Lacko, iar în primul tur de pe tabloul principal, Radu Albot l-a învins pe românul Marius Copil cu scorul de (6-2, 6-2).

După ce a acces în cel de-al treilea tur de la Indian Wells, sportivul moldovean a reușit să își bată propriul record ajungând la momentul de față pe poziția 43 în clasamentul ATP.

Amintim că acum o săptămână, Radu Albot a reușit să câștige primul său turneu ATP la New York.

loading...

Comments are closed.