(Video) 15 tineri s-au bătut cu bâtele într-un bar din Hânceşti în toiul nopții! Poliția a intervenit

15 tineri s-au bătut cu bâtele, într-un bar din Hânceşti în toiul nopții, politia moldova, satul Bobeica

Bătaie zdravănă într-un bar din satul Bobeica, raionul Hânceşti. Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare în toiul nopţii. Încăierarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local, transmite publika.md.

Bătaia a început după ce un grup de tineri agresivi a dat buzna în bar şi a început să atace clienţii. Agresorii au folosit tot ce le-a căzut în mâini, de la tacuri de biliard până la pahare şi sticle. “Cauza acestei violenţe, acestei infracţiuni comise urmează să fie stabilită şi unde a fost focarul. Intuiesc eu că anterior au avut alte ciocniri”, a spus Lilian Luca, şeful IP Hânceşti.

Agresorii nu sunt din sat. Aceştia au acţionat în mod organizat, deoarece s-au adunat din mai multe localităţi. “20 de persoane au intrat cu bâte. Au început a lovi în stânga şi în dreapta. Au fost două persoane care au luat mingile de biliard şi aruncau. M-a lovit şi pe mine, m-au lovit peste faţă. Am luat şi am sărit peste ferestră”, a povestit un martor.

Poliţia a identificat deja 15 atacatori. “Cu părere de rău nu s-a reuşit reţinerea în flagrant a făptuitorilor, deoarece ei imediat după altercaţia care a avut loc au ieşit sau ascuns în directii diferite, sau dispersat”, a spus Lilian Luca, şeful IP Hânceşti.

Unul dintre tinerii implicaţi în confruntare are o fractură la un picior. Ceilalți s-au ales cu plăgi tăiate şi leziuni mai puţin grave. Cazul este cercetat de poliţie.

Total
0
Shares
Total
0
Share