Social

VIDEO 18+ // CAZ CUTREMURĂTOR! Minoră din Călărași, bătută cu BESTIALITATE pentru că a furat o pereche de adidași

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un filmuleț în care o minoră este bătută cu bestialitate de către un individ, pentru că ar fi furat o pereche de adidași, a apărut ieri pe o rețea de socializare. Potrivit reprezentanților Inspectoratului General al Poliției, în prezent se interprind mai multe măsuri pentru stabilirea circumstanțelor, dar și locul aflării făptașului, scrie Deschide.md

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, ne-a spus că imediat cum au apărut imaginile pe o rețea de socializare, oamenii legii s-au autosesizat și au întreprins măsurile de rigoare.

„Preliminar s-a stabilit că totul ar fi avut loc în localitatea Săseni, din raionul Călărași. Victima este o minoră în vârstă de aproximativ 15 ani, iar agresorul este un tânăr de 20 de ani. Acum se întreprind măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării acestora. Cu minora urmează să se ocupe psihologii pentru ai oferi tot ajutorul necesar, iar presupusul agresor va fi tras la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare”, ne-a spus Bețivu.

Din imaginile video se vede cum victima  se află într-o dubiță, ulterior fiind scoasă de acolo de agresor cu forța, lovită și i se vorbește obscen.

În continuare, individul o duce într-o ogradă, o pune la pământ și o lovește de mai multe ori cu picioarele, dar și cu adidașii în cap.

Martor la această scenă înfricoșătoare este și un copil, dar și mai mulți bărbați care nu intervin pentru a opri violența, chiar dacă victima strigă disperat.

loading...

Comments are closed.