(video 18+) Caz teribil: Un șofer a lovit o pensionară, a mers cu mașina peste femeia ce zăcea pe asfalt și a fugit

Imagini de groază, Accident teribil, Irkutsk, Federația Rusă, Suzuki Swift

Imagini teribile ale unui accident din orașul Angarsk, Federația Rusă, au apărut în grupul „Accident 38RUS”. Momentele surprinse de camera de supraveghere instalată în curte, în timp ce o mașină Suzuki Swift care se apropia de intrare se deplasează brusc pe trotuar și doboară o pensionară în vârstă de 64 de ani.

Bătrâna cade, dar mașina nu se oprește. O lovește în mod repetat pe doamna deja întinsă pe pământ și ajunge literalmente suspendată în aer cu roțile pe bătrână.

Ceea ce s-a întâmplat mai departe depășește orice limită umană. Un bărbat coboară din mașină (se pare, pasagerul) și fără să se uite măcar la persoana prinsă de sub mașină, spunându-i ceva șoferului, pur și simplu se întoarce, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, și pleacă. În acest moment, șoferul fără să privească din mașină, renunță, întoarce volanul și încercând să se ascundă, mai calcă odată nefericita femeie. Bătrâna rămâne întinsă pe trotuar.

Apropo, martori ai acestei imagini îngrozitoare au fost șoferul și pasagerul unui Crossover parcat în apropiere. Cadrele arată cum unul dintre ei a sărit din mașină, dar s-a întors imediat. Și când intrusul a fugit, a ieșit din parcare și s-a pornit după el.

„Femeia a fost rănită grav, a fost internată în spital”, comentează „KP-Irkutsk”. Are o fractură la nivelul piciorului inferior, pelvis și leziuni la nivelul capului.

În ceea ce privește șoferul, mașina sa a fost găsită în aceeași zi. După accident, el a părăsit-o și a fugit. Poliția l-a reținut pe făptaș, acesta fiind un șomer în vârstă de 34 de ani.

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share