Alte știri

(Video +18) Jăka Banditu’ despre Andrei Năstase și susținătorii săi: Niște neanderthalieni fără viitor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bloggerul Jăka Banditu, cunoscut pentru modul direct de exprimare în dese cazuri chiar printr-un limbaj necenzurat, a comentat filmulețul video apărut ieri pe internet unde un grup de protestatari au alungat și lovit cu picioarele un grup de muzicanți ambulanți de culoare care au venit la festivalul de muzică africană în Republica Moldova. Videobloggerul a spus că acești protestatari sunt doar o dovadă în plus că Republica Moldova nu are viitor spunând că aceștia sunt mai ușor de dresat decât roboții pentru că mama proștilor e mereu gravidă, iar construcția unui robot este costisitoare.

În comentariul său, Jăka Banditu a venit cu o adresare către primarul  ales, Andrei Năstase. Acesta se miră că liderul PPDA are așa susținători. Dacă totuși s-a ajuns să aibă loc un astfel de protest, Jăka îi roagă pe Năstase și susținătorii săi să fie un pic mai toleranți și să nu se comporte ca neanderthalienii.

Videobloggerul spune că ceea ce a văzut îi trezește greață, adăugând că este sigur de faptul că nu doar lui i-a apărut această stare. „Noi vrem în Europa, dar suntem o nație de retarzi.” spune Jăka Banditu. Acesta spune că deși nu cunoaște toate detaliile acestui caz, poate afirme cu siguranță că indivizii care au lovit muzicanții ambulanți, nu sunt oameni.

Cum „moș Vasile”, cu flagul în mână, te-ai dus să protestezi pentru Năstase, că nu e dreptate, că cineva ți-a furat votul și își bate joc Plahotniuc de voi. Sigur că își bate joc, pentru că sunteți mai ușor de manipulat decât roboții. Roboții sunt greu de construit, iar mama proștilor e mereu gravidă, din păcate mama proștilor este mama moldoveanului„. spune Jăka în clipul său.

Bloggerul recunoaște că muzicienii ambulanți ar fi putut fi provocatori. Însă nu vede cum tobele acestora ar acoperi strigătele protestatarilor care la rândul lor erau înarmați cu megafoane și portavoce.

Notă: Cuvintele necenzurate nu au fost incluse în text. Acestea însă pot fi audiate urmărind video-ul de mai jos.

loading...

Comments are closed.