Alte știri

VIDEO 18+ // Scenă UMILITOARE pentru o hoață: A fost DEZBRĂCATĂ și aruncată aproape GOALĂ în stradă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scene  halucinante au avot loc într-un magazin din Teleorman, România, unde o minoră care a vrut să plece cu mai multe haine furate a fost umilită de vânzătoare.

Enervate că erau să fie păcalite, vânzătoarele au dezbrăcat-o pe tânără, au lovit-o, au desenat-o pe față și au dat-o afară din magazin, în lenjerie intimă.

Tânăra a fost dezbrăcată și de hainele pe care le purta în momentul în care a intrat în magazin.

Întâmplarea a fost filmată, iar clipul, distribuit pe rețelele de socializare, a devenit viral. În imagini se poate vedea cum una dintre vânzătoare o dezbracă pe tânără care purta mai multe straturi de haine pe care încerca să le sustragă din magazin. În zadar a încercat aceasta să le explice vânzătoarelor că pantalonii sunt ai ei. Vânzătoarele au fost neînduplecate și au dezbrăcat-o la piele

Filmarea ar fi ajuns deja în atenția Poliției Alexandria, care s-a autosesizat și a început cercetările pentru a stabil circumstanțele producerii incidentului, potrivit presei locale.

Daniela Pășu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman: ”Având în vederea înregistrarea video apărută în spațiul public, în care o fată este lovită după ce a încercat să sustragă articole vestimentare dintr-un magazin, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Au fost audiate mai multe persoane și efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate. În ceea ce o privește pe fată, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt”.

loading...

Comments are closed.