Actual

VIDEO 18+ // The New York Times a spulberat teoria lansată de Moscova, precum că masacrul de la Bucea este o înscenare a Kievului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Avansul tehnologic ne ajută, în prezent, să demontăm orice încercare disperată a Kremlinului de a falsifica realitatea, scrie europarlamentarul Eugen Tomac

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”The New York Times a spulberat teoria lansată de Moscova, precum că masacrul de la Bucea este o înscenare a Kievului. într-o analiză jurnalistică a prestigioasei publicații sunt prezentate imagini capturate de satelitul Maxar Technologies, pe 11 martie, corelate cu cele filmate după plecarea trupelor ruse din Bucea.

Astfel, se demonstrează că apariția persoanele decedate pe străzile din Bucea coincide cu data sosirii trupelor ruse în oraș. Imaginile din stânga ecranului sunt din 1 aprilie, filmate de un localnic după plecarea militarilor trimiși de Putin. Aceasta este dovada că timp de trei săptămâni, corpurile oamenilor omorâți au stat în aceeași poziție, iar teoria lansată de Rusia este o dezinformare marca Kremlin.

Apar tot mai multe dovezi care demonstrează că Putin a ordonat un adevărat masacru, iar imaginile cu genocidul din Bucea și nu numai, sunt dovezi incontestabile pentru a-l trimite pe criminal în fața unui tribunal internațional”, a scris Tomac.

loading...

Comments are closed.