Alte știri

VIDEO // 62 de accidente rutiere înregistrate pe teritoriul Capitalei, pe parcursul a 24 de ore

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe parcursul a 24 de ore, angajații Secției Supraveghere Transport și Circulație Rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun.Chișinău, au documentat și înregistrat 62 accidente rutiere, dintre care 61 accidente rutiere soldate doar cu pagube materiale, iar într-un singur caz a avut de pătimit o persoană.

Accidentul cu implicarea automobilului Poliției a fost înregistrat ieri, 26 aprilie, ora 18:10, la intersecția străzilor Alecu Russo și Nicolae Dimo. Automobilul de model Dacia, ce aparține SSTCR, condus de șofer de 34 de ani, se deplasa pe str. A.Russo, în misiune de serviciu cu girofarul și semnalul sonor inclus când, în intersecție a fost lovit de un automobil de model Toyota, condus de un șofer de 21 de ani.

În rezultatul impactului nimeni nu a avut de suferit.

Atât înregistrările video din automobilul de serviciu, cât și cele din adiacentul intesecției, confirmă faptul că șoferul automobilului de model Toyota a traversat intersecția la culoarea roșie a semaforului și nu a cedat trecerea automobilului Dacia. Astfel, în rezultat, șoferul Toyotei, a fost sancționat conform art. 242 alin. (2) Cod Contravențional ce prevede 6 puncte de penalizare și amendă în mărime de 1500 lei.

Poliția Capitalei atenționează toți participanții la trafic că, sunt obligați să cedeze trecerea vehiculelor de intervenție aflate în misiuni de serviciu care au inclus semnalizarea luminoasă și sonoră !

loading...

Comments are closed.