Alte știri

(video) A doua zi a vizitei liderului PDM în SUA: Cu cine s-a întâlnit azi Vlad Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, însoțit de președintele Parlamentului Andrian Candu, își continuă vizita de lucru în Statele Unite ale Americii. Pe agenda zilei de azi a fost întrevederea cu congresmanul de Texas, Ted Poe.

„Este mereu o plăcere să îl revăd pe Ted Poe, Membru al Camerei Reprezentanților SUA. Dumnealui cunoaște foarte bine realitățile din țara noastră și din regiune, iar discuțiile noastre sunt întotdeauna extrem de sincere și pragmatice. L-am asigurat că #PDM își asumă menținerea cursului pro-occidental al Moldovei și continuă eforturile pentru ca țara noastră să devină confortabilă pentru cetățeni și atractivă pentru investitori. Mă bucur că ne putem baza și de acum încolo pe sprijinul său”, a spus Vlad Plahotniuc.

Discuţiile au fost purtate într-o atmosferă prietenească, iar Vlad Plahotniuc i-a spus congrasmanului american că Partidul Democrat din Moldova îşi asumă angajamentul să susţină în continuare drumul de dezvoltare occidental şi să facă din Republica Moldova o ţară comodă pentru cetăţeni şi atractivă pentru investitori.

La rândul său, Congresmanul Ted Poe a apreciat progresele Moldovei din ultima perioadă, a subliniat importanţa menţinerii drumului occidental al ţării şi a reafirmat suportul său pentru dezvoltarea în continuare a relaţiilor dintre Statele Unite ale Americii şi Republica Moldova.

plahotniuc in sua, cristina balan, pdm

loading...

Comments are closed.