Social

VIDEO // A falsificat semnătura și și-a luat un telefon în credit. O tânără din capitală riscă închisoare pentru fals de acte

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără în vârstă de 23 de ani, locuitoare a capitalei, este cercetată penal de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani, din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru fals în acte, transmite Telegraph.md

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că suspecta în luna iulie a anului 2019, a angajat ca bonă o tânără de 22 de ani, iar ulterior aceasta i-a falsificat semnătura fiindu-i eliberat un împrumut de la companie de microfinanțare în sumă de 4 194 lei.

Din banii pe care i-a încasat suspecta, și-a procurat un telefon mobil. Este de menționat că tânăra nu este la prima abatere anterior fiind cercetată penal pentru furt.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Confecţionarea, deţinerea, vînzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false”, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de pînă la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Citește și: Cinci curse charter suplimentare de repatriere vor fi operate în această săptămână

loading...

Comments are closed.