Social

(Video) A pierdut inelul de logodnă în canal chiar când voia să i-l pună pe deget iubitei. Reacția ei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cererea în căsătorie nu se uită prea uşor, cu atât mai mult dacă pierzi inelul exact înainte de a i-l pune pe deget iubitei. I s-a întâmplat unui cuplu din Marea Britanie aflat în vacanţă la New York. Poliţiştii au recuperat inelul a doua zi, iar Twitter i-a ajutat să-i găsească pe mirii ghinionişti, transmite ProTV.ro.

John s-a gândit că este romantic să o ceară de soţie pe iubita lui, Daniella, în Times Square, în timpul unei vacanţe la New York. A rostit întrebarea şi a scos inelul, dar când să i-l pună pe deget, l-a scăpat din mână. Camerele de supraveghere l-au surprins îngenunchind şi încercând să-l recupereze. Inelul căzuse însă vreo doi metri şi jumătate, printr-o gură de ventilaţie a metroului new-yorkez.

Cei doi n-au reuşit să recupereze inelul. Au reuşit, abia a doua zi, poliţiştii, care au dat sfoară în presă şi pe reţelele de socializare pentru a găsi acum… proprietarii. Fotografia inelului şi înregistrarea cu cei doi încercând să-l recupereze, a fost redistribuită de mai bine de 20.000 de ori pe Twitter. În cele din urmă, vestea a ajuns şi la urechile celor doi miri, care se întorseseră deja acasă, în Anglia.

loading...

Comments are closed.