VIDEO // A.S.I.C.S. a împărțit cadouri de sărbători în cadrul campaniei ”Magie de Crăciun 2”. Au ajuns la 10 mii de copii din toate colțurile țării

10 mii de cadouri au fost oferite, în perioada sărbătorilor de iarnă, de către Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului. Darurile au fost împărțite copiilor, în cadrul campaniei “Magie de Crăciun 2”, care a fost lansată pe Facebook, în schimbul unui desen. Cadouri au fost oferite și la principalul Pom al țării din Piața Marii Adunări Naționale. Acolo micuții au primit dulciuri atât de Revelion, Crăciunul pe stil nou, dar și pe cel de rit vechi.

ALEXANDRU GÎSCĂ, președintele Consiliului A.S.I.C.S.: ”Campania “Magie de Crăciun”, ediția a 2-a, s-a bucurat de un succes la fel de răsunător ca și prima ediție. 10 mii de cadouri au ajuns la copii din toate colțurile țării. Vreau să le dau asigurări copiilor, celor care încă nu și-au primit darul că pentru toți cei care au participat la concurs, cadoul va fi livrat în cel mai scurt timp. Astfel ca fiecare copil să se bucure de daruri dulci”.

La campania “Magie de Crăciun 2” s-a alăturat și partenerul A.S.I.C.S. – Business League. Companiile ale căror echipe evoluează în cadrul acestei competiții de fotbal, la fel, au oferit produse dulci celor mici.

DUMITRU MUNTEAN, manager Business League: ”Ne bucurăm de faptul că și în anul 2024, împreună cu A.S.I.C.S., suntem activi pe domeniul social-sportiv. Ne-am dorit această colaborare, pentru că considerăm că pentru ambele organizații este benefic să facem ceva la noi în țară, să ajutăm și diferite centre sociale, diferite organizații. Vreau să menționez că participanții din cadrul competiției noastre sunt uniți, vorbesc din perspectiva faptului că toate companiile care participă la acest turneu se implică în astfel de acțiuni. Cu această ocazie vreau să menționez compania Lactalis Alba pentru suportul oferit mănăstirii Curchi”.

În Ajunul Crăciunului pe stil vechi, reprezentații A.S.I.C.S., au mers la mănăstirea Curchi, unde au oferit 300 de cadouri dulci pentru copiii enoriașilor Vicariatului Orhei.

PĂRINTELE ONUFRIE, mănăstirea Curchi

PĂRINTELE ONUFRIE, mănăstirea Curchi: ”Mulțumim din tot sufletul Asociației A.S.I.C.S. și întregului colectiv din partea Preasfințitului Siluan, episcop de Orhei și a întregii obști monahale Curchi, pentru marea purtare de grijă care o aveți în fiecare an pentru noi. La fiecare sărbătoare a bisericii ortodoxe cum este Nașterea Domnului și Învierea Domnului pentru cadourile frumoase oferite copiilor care pășesc pragul acestei simple mănăstiri”.

A.S.I.C.S. a vizitat și biserica Sfântul Gheorghe din Chișinău, unde a livrat 100 de cadouri ce au fost oferite, după slujba de Crăciun copiilor din familii numeroase sau cu venituri mici.

PROTOIEREUL NICOLAI FLORINSKI, Biserica “Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, or. Chişinău

PROTOIEREUL NICOLAI FLORINSKI, Biserica “Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, or. Chişinău: ”Mulțumim din inimă celor care au făcut această donație și ne-au oferit aceste cadouri. Printre cei care vor beneficia de ele sunt copiii de la Școala Duminicală, enoriașii care vor veni cu copiii lor la slujbele prilejuite Nașterii Domnului. Aceste dulciuri vor fi o mare bucurie pentru micuți dar și pentru enoriași”.

Donații de cadouri, în perioada sărbătorilor de iarnă, au fost făcute primăriilor din mai multe localități din țară, dar și altor organizații. În ajunul Crăciunului pe stil nou, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a transmis Mitropoliei Basarabiei 200 de cadouri pentru a le oferi, la fel, copiilor enoriașilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share