VIDEO // Accident grav în apropierea orașului Sîngerei, după ce un șofer a efectuat o manevră neregulamentară. Un bărbat a decedat pe loc

Un bărbat de 64 de ani și-a pierdut viața, iar altul a ajuns la spital cu multiple traumatisme în urma unui grav accident rutier, produs pe drumul de ocolire al orașului Sîngerei. Impactul a avut loc în după amiaza zile de astăzi în apropiere de satul Vrănești. Poliția a inițiat un proces penal, scrie tvn.md

La fața locului au intervenit polițiștii dar și un echipaj de descarcerare. În urma impactului, șoferul automobilului de model Volkswagen a decedat pe loc, iar cel din microbuz a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Medicii din Sîngerei spun că bărbatul de 58 de ani a ajuns la spital în stare gravă și va fi supus unei intervenții chirurgicale.

SERGHEI PRETULA, medic reumatolog, Spitalul Raional Sîngerei: „În stare gravă, cu fractura de ster, cu fractura de femur și în stare de șoc traumatic. grav stabil, o să fie deșocat pronosticul e favorabil la pacient, până când la moment.”

Potrivit datelor preliminare de vină s-ar face șoferul automobilului de model Volkswagen care din motive necunoscute a ieșit pe contrasens.

VITALIE ȚURCANU, Ofițer superior IP Sîngerei: „Unitatea de transport de model Woksvagen, se deplasa din direcția municipiului Chișinău spre municipiul Bălți, din necunoscute, unitatea dată a ieșit pe contrasens și s-a lovit frontal cu automobilul ce se deplasa în direcția municipiului Chișinău, pălitura a fost pe banda de contrasens, persoana dată a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței, al doilea conducător este preluat de echipa de salvare.”

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Total
0
Shares
Total
0
Share