(Video) Accident grav: O șoferiță la volanul unui Volkswagen s-a ciocnit cu o Skoda, într-o intersecție la Ciocana

Accident la Ciocana, Două mașini s-au ciocnit într-o intersecție, Două mașini făcute zob, politia moldova, str Mircea cel batrin chisinau, 

Două mașini au fost făcute zob în intersecția străzilor Profesor Ion Dumeniuc și Mircea cel Bătrân din capitală. La volanul autotorismului de model Volkswagen se afla o tânără de 20 de ani, iar șoferul vehiculului Skoda este un tânăr în vârstă de 32 de ani, scrie Zugo.md. 

Ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că accidentul s-a produs în jurul orei 16:40. Șoferița a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă, iar pasagerul minor care se afla în mașină, la Spitalul Clinic Municipal de Copii „V. Ignatenco”.
 
De asemenea, la bordul autotorismului Skoda se aflau alți doi minori, care au fost, la rândul lor, transportați la spital.
 
Potrivit datelor preliminare, vinovată s-ar face tânăra de la volanul vehiculului Volkswagen. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.
Total
0
Shares
Total
0
Share