Social

VIDEO // Accident GRAV pe traseul Chișinău-Orhei. Trei automobile au fost făcute zob

Pinterest LinkedIn Tumblr
Grav accident la Peresecina. Trei autoturisme s-au tamponat violent, scrie Echipa.md

S-a întâmplat la 27 noiembrie, aproximativ ora 10:45, Ofițerul de presă de la IP Orhei, Irina Burdujan a declarat că polițiștii din Orhei au fost sesizați că,  în localitatea Peresecina a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei automobile.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că, un bărbat de 24 ani, conducând automobilul de model Opel Vectra, având intenția de a efectua manevra de virare spre stânga regulamentar, a fost tamponat din spate de automobilul de model Honda, la volanul căruia se afla un bărbat de 51 ani, ulterior în urma impactului, automobilul de model Opel a ieșit pe partea carosabilă din sens opus, unde a lovit frontal microbuzul de model Ford Tranzit.

În urma producerii accidentului, șoferul de 24 ani din autoturismul Opel Vectra, a suferit traumatisme ușoare, fiind examinat de către medici la fața locului, fără a fi spitalizat.

Șoferii care au fost implicați în accidentul rutier, au fost testați alcoolscopic, unde s-a constatat ca nici unul dintre aceștia nu se afla în stare de ebrietate la volan.

Alte circumstanțe se stabilesc.

loading...

Comments are closed.