Alte știri

(Video) Accident rutier grav: Un şofer beat s-a răsturnat cu basculanta de 30 de tone într-o curbă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Şoferul unui TIR plin cu balast a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-o curbă. Din fericire, nimeni nu s-a aflat în acel moment în calea mastodontului, însă în urmă a lăsat prăpăd. Autobasculnata a avariat un autoturism de pe marginea drumului, iar cele 30 de tone de balast s-au răsturnat peste un gard şi l-au distrus, scrie presa din România.

Imaginile arată cum, la ieşire din localitatea Săpoca (județul Buzău), într-o curbă, TIR-ul trece pe lângă alt camion, dar şoferul nu-l mai poate stăpâni şi se răstoarnă într-un nor de praf, pe partea dreaptă a drumului. Un autoturism parcat în faţa unei curţi este lovit din spate şi aruncat 15 metri, iar încărcătura se răstoarnă peste gardul unei gospodării.

Omul a ieşit repede afară să vadă ce s-a întâmplat. La fel şi alţi localnicii care au auzit bubuitura. Oamenii spun că şoferul mergea cu viteză mare. Poliţiştii au descoperit însă altceva – în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv. Agenţii au avut surpriza să vadă ca bărbatul avea o alcoolemie de 1,44 în aerul expirat şi i-au întocmit dosar penal.

loading...

Comments are closed.