(VIDEO) Accident violent, din cauza unor polițiști care au întors pe linie dublă continuă!

Poliția, Republica Moldova, Poliția cauzează accident, Accident rutier, Echipaj, INP, Peresecina, Poliția RM

Accidentul ar fi avut loc pe traseul Chișinău-Orhei, în raza localității Peresecina. Din cauza unui echipaj de poliție care a frânat brusc pentru a ajunge din urmă o altă mașină care circula din direcția opusă cu viza depășită, s-a întâmplat un accident, relatează Auto-Expert.

Noi știm cine e vinovat, voi tot cunoașteți și cu siguranță că și autoritățile se vor expune pe seama acestui caz. Eu însă mă întreb, oare chiar merita ”infractorul” ăla prins la radar, să fie sancționat cu prețul unui accident?

Arată totul cam așa. O mașină a Inspectoratului Național de Patrulare, aflată la datorie, patrulează localitatea Peresecina, pentru a depista și sancționa șoferii care depășesc limita de viteză permisă pe acea porțiune de drum și astfel asigurându-se că toată lumea e în siguranță. Sună frumos, dacă nu ar fi videoclipul de mai jos.

Pe semne că polițiștii, care au interceptat zburătorul periculos, motivați de simțul responsabilității, sensibilizați și indignați profund de toamna accidentelor violente, au decis să intervină cât mai rapid pentru a nu-l lăsa pe șofer să găsească vreun troleibuz cu pasageri și, fără să țină cont de traficul din spate, au băgat în funcțiune girofarul virând la dreapta. Parcă văd cum se țipa în mașină ”Ne scapă! Ne scapă! Mai repede!”.

Mașina din spatele echipajului de patrulare, din care se face toată filmarea a încetinit pentru a evita o tamponare. Același lucru a făcut și un coleg de trafic de-al lui, însă al treilea, cu un camion, nu a reușit să reducă suficient de mult viteza, astfel că s-a înfipt într-o Toyota scuturând toată tabla, praful și plasticul de pe ea!

Nu știm cu ce s-a încheiat toată scena și dacă polițiștii s-au întors să admire situația de accident creată și rezultatele ei, că nici pictorii nu reușesc să ”imprime” atât de rapid culorile pe pânză, dar agenții de patrulare, adevărați artiști! Creația lor, demnă de nominalizări! Aplauze vă rog!

Cât pe ce să uit, în această zonă funcționează indicatorul de avertizare, care ne spune că pe această porțiune de drum, au avut loc foarte multe accidente rutiere.

Filmarea a fost postată în grupul GBM, Facebook. Aici avem sursă de inspirație continuă și putem să „ne mândrim” cu șoferii noștri, indiferent că sunt civili, sau fac parte din MAI!

Să ne spuneți voi, cum trebuia prins șoferul fără să existe riscul unui accident? Poate un U-Turn ceva, rapid cu frâna de mână, ca în filme?

Total
0
Shares
Total
0
Share