Politic

VIDEO // Activista civică Maia Laguta a făcut-o praf pe Maia Sandu: ”O mizerabilă ca tine văd prima dată”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Activista civică Maia Laguta a făcut-o praf pe Maia Sandu. Aceasta a numit-o parazit al societății și a învinuit-o de faptul că a ajuns la putere prin minciună. Mai mult, activista a învinuit-o și de faptul că a a fost implicată în furtul miliardului, alături de Vlad Filat.

”Noi suntem afară. Vrem să intrăm la președinte. Noi ne-am adunat spontan, că vineri am aflat de scumpiri. Cu toată nerușinarea. De 2 ori căldura au scumpit-o. De jumătate de an a fost prim-ministru, de ce nu a făcut control la MoldovaGaz? Și acum tot ce au furat ei, pun pe spatele oamenilor. Acum miliardul furat l-au pus pe umerii lui Șor, hamăie că numai Șor a furat toată țara. Mincinoși, eu cunosc documentele. Cine o schimbat hotărârile Guvernului? Nu îl apăr pe Shor, dar cunosc din documente. Cunosc din documente. Coțofana asta cu gașca ei au permis furtul miliardului. Poporul a votat pentru ”Lupta cu corupția”, dar voi o să luptați mii de ani (…) Vă scremeți de jumătate de an și nu puteți face nimic, dar primesc salarii. Câte ministere, câtă lume stă, zeci de mii câte 8 ore de lucru, vă închipuiți ce țară avea să avem? Stă ca o parazită și s-o așezat pe spatele oamenilor prin minciuni. O promis că o să ne aducă vremuri bune, și uitați-vă cum a urcat în spatele poporului. Așa mizerie ca tine nu am mai văzut, să pui pe burtă toată populația într-un an. Vineri nu-mi venea a crede că e posibil un atac la viețile noastre prin scumpiri”, a mai spus Laguta.

Maia Laguta a declarat că nici Plahotniuc nu și-a permis o așa nerușinare.

”Noi nu o să le mai permitem să urce în capul cetățenilor. Orice nu ai întreba-o, ea spune că nu e de competența ei”, a spus Maia Laguta.

O altă pensionară prezentă la protest, a menționat că Maia Sandu nu avea în programul său electoral punctul că vor aduce țara la sapă de lemn și vor sărăci poporul.

”Cea mai mare corupție e la Președinție, și-au făcut salarii ca să trăiască ca boierii, dar noi stăm și înghețăm. Cât se poate să răbdăm? Astăzi este începutul. O să avem un grafic și o să trăim aici în fața președinției lângă cucoana care ne-a promis munți de aur”, a declarat o altă femeie.

Într-un final, Maia Laguta a spus că unicul lucru pe care l-au făcut cei de la guvernare, este că au golit buzunarele cetățenilor și bugetul statului.

A fost jumătate de an prim-ministru și trebuia să rezolvi problemele. Ce ai făcut de când ești președinte? Cum să nu ieșim la protest dacă vineri am aflat că se scumpește tot. Eu nici nu am dormit și am făcut lozinci pentru protest. Eu din 2005 candidez ca independent, dar ea umbla și strângea semnături. Eu 20 de ani mi-am făcut numele și o apărut protejata lui Filat ca eu să-mi schimb numele. Ea e ”blatnaia” și din contul nostru a făcut studii și academii, iar Filat a făcut-o prim-ministru. Chemați-o pe mine cu dânsa la o masă, ea nu cunoaște niciun domeniu. Amu se plânge că e opunere peste tot. Pe asta (n.r Maia Sandu) eu nu o să o rabd. Nici Plahotniuc nu a procedat așa”, a conchis Laguta.

Sursa: Sinteza.org

loading...

Comments are closed.