Politic

(video) Activistul Feodor Ghelici declară că Igor Dodon personal i-a ordonat să falsifice ancheta privind frauda bancară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Activistul civic Feodor Ghelici afirmă că Igor Dodon i-a ordonat să falsifice ancheta privind frauda bancară, în vremea când era membru al Consiliului Societății Civile pe lângă președintele Republicii Moldova. Declarația a fost făcută în timpul unei emisiuni televizate de la un canal TV privat.

Feodor Ghelici, care a ocupat funcția de șef al Comisiei pentru Controlul public în Consiliul Societății Civile pe lângă președintele Republicii Moldova, a făcut o afirmație în care l-a acuzat pe Igor Dodon că încearcă să ascundă unele persoane, care au beneficiat de frauda bancară. Activistul civic este de părere că sau Igor Dodon este personal implicat, sau cineva din apropiații săi.

„Îl suspectez pe președintele Igor Dodon că este implicat în frauda bancară, sau că încearcă să apere pe cineva din apropiații săi, implicat în această fraudă, pentru că el personal mi-a ordonat să falsific ancheta privind furtul din sistemul bancar moldovenesc”, a declarat Ghelici.

Amintim că în raportul Kroll-2, apare deputatul Viorel Melnic, care este cumătrul lui Igor Dodon și fost membru al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Totodată, există în spațiul public documente, care arată că soțul Zinaidei Greceanîi, care este președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și președintele Parlamentului, ar fi luat credite neperformante din Banca de Economii.

loading...

Comments are closed.