(Video) Adunarea PDM: De ce ați venit astăzi aici? Răspunsurile oamenilor din Piața Marii Adunări Naționale

Adunarea PDM, De ce ați venit astăzi aici, Răspunsurile oamenilor din Piață, vlad plahotniuc, republica moldova, guvernul filip, parlament andrian candu, drumuri bune, arena chisinau, prima casa, pensii si salarii, ambulante noi, scoli si gradinite, 

Partidul Democrat din Moldova a organizat duminică, 21 octombrie, Aunarea Națională PDM – Pentru Moldova, în centrul Capitalei. La eveniment au participat zeci de mii de oameni veniți din toate satele și orașele țării. Întrebați de reporteri de ce au venit în Piața Marii Adunări Naționale, oamenii au dat răspunsuri diferite.

“Am venit azi să vedem darea de seamă a Partidului Democrat. Ce s-a făcut (Guvernul Filip) într-o mie e zile și ce planuri pe viitor au, de asta am venit aici”, a spus un bărbat din mulțime. Întrebat de ce susține PDM, el a răspuns: “Pentru că e un partid de frunte”.

Două doamne au spus că sunt Pentru Moldova și că era nevoie de acestă adunare pentru a susține Partidul Democrat. “Este un partid puternic, un partid care merge pe calea dreaptă, înțelegeți? Iată asta-i unica idee”, a adăugat o femeie.

“Noi avem încredere în partidul ista. O făcut tare multe la sate, nu cum era partidul cela – numai spuneau și promiteau, dar nu făceau nimic. Noi susținem așa partid, suntem mulțumiți cum conduc țara. Dodon promitea că va face ceea, că va face ceeia, dar nu a făcut nimic. Dar iaca Plahotniuc cât o făcut ei în ultimii ani? Și apă, și canalizare, și gaz avem. Duceți-vă în orice sat din Moldova, din orice raion, și vedeți cît s-a făcut”, a spus un bărbat.

Vedeți mai jos video cum au vorbit oamenii simpli din Piața Marii Adunări Naționale, veniți să susțină PDM:

Total
0
Shares
Total
0
Share