Alte știri

(Video) Alertă! Un polițist moldovean a fost reținut la Tiraspol de către „KGB-știi” transnistreni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un polițist moldovean a fost reținut în regiunea separatistă Transnistria. Colaboratorii pretinsului minister de securitate au reținut la Tiraspol în ziua de vineri, 28 iunie, un polițist moldovean care s-ar fi aflat într-o misiune de anchetă în afara Zonei de Securitate, transmite Deschide.md. 

Polițistul reținut este Mihail Patolea, ofițer superior de sector al secției de poliție transport feroviar a Inspectoratului de Poliție Bender al IGP din cadrul MAI. Totodată, potrivit unor surse din cadrul MAI, sub protecția anonimatului au comunicat că este vorba despre un polițist de sector de la IP Bender.
 
„Acesta s-a dus să înmâneze o citație unei persoane, iar ultima a apelat la așa zișii colaboratori ai ministerului de securitate. Au venit la fața locului și l-au reținut pe polițist. Însă, după aproximativ patru ore de audieri, l-au eliberat”, a spus sursa.
 
„Colaboratorii ministerului de securitate au primit informații despre faptul că unul dintre colaboratorii poliției din Republica Moldova, membru al grupului operativ de anchetă din Zona cu securitate sporită efectuează măsuri de anchetă în afara Zonei de Securitate. Acesta colecta informații despre colaboratorii forțelor de ordine din Transnistria”, a declarat Maxim Kraveț, ofițerul de presă al pretinsului minister de securitate din regiunea separatistă.
 
Polițistul moldovean ar fi recunoscut că ar fi fost la curent cu faptul că Tiraspolul nu face parte din Zona de Securitate. Presa din stânga Nistrului spune că acesta nu este primul caz de acest fel.
=
loading...

Comments are closed.