(video) Alexandr Slusari la Moscova: Eu gândesc în limba rusă, vorbesc în limba rusă și iubesc cultura rusă

alexandru slusari, vicepresedinte platforma da, deputati moldoveni rusia, relatii moldo-ruse, slusari la moscova, oazu nantoi rusia, relatii modlo ruse, alianta acum psrm, binomul acum psrm

Vicepreședintele Partidului Platforma DA, Alexandr Slusari, în cadrul unei întrevederi cu omologii săi din Rusia, a declarat că este rus, iar limba sa de gândire, vorbire este anume cea rusă.

O delegație a deputaților din Republica Moldva, în care intră Zinaida Greceanîi, Ion Ceban, Alexandr Slusari și Oazu Nantoi, se află într-o vizită de lucru la Moscova. În cadrul unei discuții cu un grup de parlamentari ruși, vicepreședintele Platformei DA, deputatul din blocul ACUM, Alexandr Slusari, a spus că reprezintă un partid pro-european, dar cu toate acestea, vorbește, gândește în limba rusă, spunând că este îndrăgostit de cultura rusă.

“Știu că mulți ani s-a insistat pe faptul că un partid pro-european, trebuie să fie neapărat anti-rus. Eu sunt rus de naționalitate, am fost al treilea în lista blocului ACUM pentru parlamentare. Eu vorbesc în limba rusă, gândesc în rusă și iubesc cultura rusă. Cred că vom putea să construim relații foarte bune.” a spus Alexandr Slusari

Amintim că tot astăzi, delegația moldovenească a depus flori la mormântul soldatului necunoscut, din grădinile Alexandrov, lângă Kremlin.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share