VIDEO // Alexandr Stoianoglo a refuzat să participe la discuțiile inițiate de Natalia Morari privind identificarea unui candidat unic, spune Irina Vlah

Irina Vlah, președintele Asociației „Platforma Moldova”, a comentat înaintarea lui Alexandr Stoianoglo la prezidențiale, partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), și îndemnul de a fi susținut de către partidele de opoziție.

„Nu am primit invitație nici de la domnul Dodon, nici de la domnul Stoianoglo, am aflat de la jurnaliști informația. În acea zi eu am fost în teritoriu. Seara am aflat. Situația e clară, am văzut declarațiile de la sediul PSRM. La acest moment nu voi comenta. Noi suntem foarte deschiși,
suntem gata să conversăm. Dar nu am primit nicio invitație de la domnul Stoianoglo. Nu știu de ce… el știe numărul meu. Dacă primim invitația, putem să discutăm cu domnul Stoianolog. El este candidatul”, a spus ea în cadrul emisiunii „Rezoomat” de la Realitatea TV.

Întrebată despre calitățile lui Alexandr Stoianoglo, Irina Vlah a spus că-l
cunoaște de mult timp.

„Noi am lucrat împreună la Parlament, în calitate deputați, și în calitate de bașcan, am participat la alegerile din 2015. Avem relații bune, acum nu pot comenta. Trebuie să știu situația, să comunicăm cu echipa mea și ce propune dl. Stoianologlo”, a precizat ea.

Politiciana a spus că nu știe informații din culise privind decizia lui Igor Dodon de a nu candida.

„Nu sunt sigură, dar pot să presupun că pot să fie și schimbări. E o decizie finală a PSRM sau e o variantă… Nu pot face concluzii”, a menționat ea.

Întrebată despre platforma jurnalistei Natalia Morari, unde s-a discutat despre candidatul unic, Irina Vlah a spus că acolo s-a vorbit și despre Alexandr Stoianoglo.

„Noi am avut diferite platforme, ne-am adunat și am discutat multe situații. Am participat la platforma Nataliei Morari, acolo s-a discutat și despre candidatul unic la prezidențiale și au fost prezentate diferite persoane. A fost rostit și numele domnului Stoianoglo. Cineva a propus să-l
invităm. Doamna Natalia a vorbit cu dumnealui și a venit cu răspunsul că el nu vrea să participe la întâlnirile noastre. Comunicare a avut doamna Natalia, ea ne-a informat că el nu vrea”, a relatat președintele „Platformei Moldova”.

Total
0
Shares
Total
0
Share