Social

(video) Alexandru Jizdan a felicitat personal o familie de angajați MAI care a cumpărat apartament prin programul „Prima Casă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a felicitat pe pagina sa de Facebook un angajat al MAI care a beneficiat de Proiectul de sta „Prima casă”.

Cu ajutorul Programului Prima Casă, Vitalie Gheorghiță, angajatul Ministerului de Interne, împreună cu soția sa Diana și fiica Alexandra și-au văzut visul împlinit, iar pentru ei cuvântul acasă are deja un alt sens.” a scris Jizdan pe pagina sa de Facebook.

Ministrul mai scrie că este fericit atunci când oamenii din țara noastră cred în viitor și încearcă să-și realizeze obiectivele vieții în Republica Moldova. Alexandru Jizdan a vizitat personal familia Gheorghiță pentru a-i felicita cu ocazia achiziționării apartamentului propriu și s-a convins că aceștia sunt un exemplu pentru alți angajați de la Minister care încă nu au găsit soluția.

Oamenii au nevoie de motivare ca să miște lucrurile din loc și să ajungă la succes, iar statul trebuie să le ofere acea mână de ajutor, pentru că succesul lor este succesul țării.” a mai scris Jizdan pe Facebook.

 

loading...

Comments are closed.