(video) Alexandru Slusari despre votul Maiei Sandu privind concesionarea Aeroportului: A votat o hotărâre CRIMINALĂ!

Concesionarea Aeroportului Chișinău, Maia Sandu, Maia Sandu a votat pentru concesionare, ședința de Guvern din 29 mai 2013, sedinta de guvern concesionarea aeroportului, Vladimir Cebotari a ramas fara imunitate, imunitatea parlamentara a fost ridicata, Aeroportul International Chisinau, PAS, ACUM, Blocul ACUM, ACUM DA PAS, PDM, Prim-ministrul Maia Sandu, Veaceslav Negruta, ministrul educatiei, Ministrul Finantelor, slusari concesionarea aeroportului este criminala

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, este de părerea că hotărârea de Guvern din data de 29 mai 2013 privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău este una criminală.

Menționăm că la acea ședință a participat și a votat pentru și actualul Prim-ministru, pe atunci ministru al Educației, Maia Sandu.

“Eu ca și cetățean și deputat am văzut hotărârea guvernului. Eu sper foarte mult că se face ceva în aceasta privință, pentru că aceasta hotărârea din 30 mai 2013 (n.r.: ședința de Guvern a avut loc pe data de 29 mai 2013) este una criminală. Pe 29 mai guvernul a luat o hotărâre prin care s-a decis că, de fapt, concesionarea aeroportului se va face cu un concurs închis. Persoanele care au pregătit această hotărâre în primul rând trebuie trase la răspundere.”, a declarat Alexandru Slusari în cadrul emisiunii ÎnProfunzime de la ProTV, pe data de 19 septembrie curent.

Amintim că pe data de 19 septembrie curent, democratului Vladimir Cebotari i-a fost ridicată imunitatea parlamentară, fiind acuzat de comiterea unei infracțiuni în timpul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Cebotari a declarat de la tribuna Parlamentului că el și întreaga comisie din care făcea parte, doar a executat o hotărâre de Guvern votată inclusiv de Maia Sandu. Este de menționat că ceilalți membri ai comisiei din care făcea parte Cebotari în anul 2013 nu au fost nici măcar audiați.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share