(Video) Amuzant! Iată ce spune un infractor atunci când este pus la pământ de mascații de la “Fulger”

Amuzant, Iată ce spune un infractor atunci când este pus de mascați la pământ, pccocs, fulger reținere, politia moldova, codul penal 

Membrii unui cuplu cuplu, în vîrstă de 38 de ani, domiciliați în raionul Soroca, au fost astăzi reținuți în flagrant pentru comiterea infracţiunilor de furt şi şantaj. În timpul reținerii în forță, mascații de la Fulger au strigat “La pământ!” și l-au întrebat pe bărbat numele. Infractorul speriat a răspuns “Mai încet, că mă doare capul!”.

Timp de aproximativ un an, oamenii legii au documentat acţiunile suspecţilor, care, urmărind scopul dobîndirii bunurilor altei persoane prin şantaj, dezasamblau plăcuţele de înmatriculare de la autoturisme, preponderent înmatriculate în străinătate, a căror restabilire este costisitoare. Ulterior, bănuiții ameninţau victimele cu deteriorarea acestora, cerîndu-le să le transmită mijloace financiare în sumă de la 600 la 1000 de lei, prin intermediul conturilor electronice de tip ”QIWI”, pentru restituirea plăcuţelor.

Au fost stabilite peste 160 de asemenea fapte, comise în municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Drochia, Soroca, Rîşcani, Sîngerei, Teleneşti, Orhei, Hînceşti, Taraclia, Cimişlia, puse pe seama suspecţilor. În urma acţiunilor procesuale efectuate, la 11 septembrie 2018, în oraşul Orhei, făptuitorii au fost reţinuţi, iar o parte dintre plăcuţele de înmatriculare sustrase au fost recuperate, acestea urmînd a fi restituite proprietarilor.

Învinuiţii, care şi-au recunoscut pe deplin vinovăţia, riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani, cu amendă în mărime de la 42 000 la 67 500 delei.

Total
0
Shares
Total
0
Share