Politic

(video) Andi Cristea către Klaus Iohannis: „Vorbiți despre prioritățile naționale dar niciodată nu pomeniți de Republica Moldova”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul în Parlamentul European din partea Partidului Socialiștilor Europeni, Andi Cristea a ținut un discurs astăzi în cadrul unei ședințe a legislativului european. În speachul său, Cristea l-a vizat pe președintele României, Klaus Iohannis, prezent și el la această adunare.

Andi Cristea a evidențiat faptul că Iohannis are un discurs bun, dar cu toate acestea, i-a reproșat președintelui că pe lângă viziunile partiinice, acesta este cetățeanul unei țări, felicitându-l cu abordarea pro-europeană ce o expune în discurs.

„Toți românii sunt pro-europeni, însă vreau să vă întreb următoarea chestiune: eu știu că Republica Moldova este cel de-al doilea stat românesc. Dumneavoastră ați vorbit despre prioritățile naționale, despre viitorul Europei, dar nu ați menționat Republica Moldova”, notează eurodeputatul. 

În răspunsul său, Andi Cristea a dorit să afle de ce totuși Klaus Iohannis a decis să lase Republica Moldova pe un plan neimportant pentru că în ultimii 4 ani de mandat, acesta a vizitat Chișinăul doar o singură dată.

loading...

Comments are closed.