Alte știri

(video) Andrei Năstase aruncă săgeți în Ivan Ceban: Justiția lui Plahotniuc mi-a anulat mandatul de Primar la comanda socialistului!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la Ministerul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a vorbit despre atitudinea sa față de chișinăuieni, spunând că în oricare funcție nu s-ar afla, mereu va fi preocupat de problemele chișinăuienilor, iar funcția de primar i-a fost luată din cauza lui Ivan Ceban, actualul vicepreședinte al Parlamentului și coleg de alianță cu blocul ACUM.

Ministrul Andrei Năstase a declarat în cadrul acesteia că indiferent în ce funcție nu s-ar afla, se va preocupa de problemele locuitorilor municipiului Chișinău și își va face datoria față de aceștia, în acest mod, Andrei Năstase le va mulțumi chișinăuienilor pentru mandatul pe care i l-au încredințat în cadrul unor alegeri invalidate de o justiție capturată.

Viceprim-ministrul a amintit cum s-a produs acest lucru, spunând că a existat o solicitare din partea contracandidatului său de atunci, Ivan Ceban, justiția controlată de Plahotniuc a anulat mandatul de primar al lui Năstase.

loading...

Comments are closed.