Politic

(Video) Andrei Năstase atacă Privesc.eu că nu i-a răspuns la un SMS trimis la ora 1 de noapte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase este foc și pară pe serviciul de livestreaming Privesc.eu. Năstase se arată total nemulțumit că cei de la privesc nu i-au transmis live protestul său, de ieri, din fața Primăriei Chișinău. Drept reacție, unui din fondatorii companiei media, Vitalie Eșanu, a scris pe Facebook că privesc.eu a fost anunțat despre protestul Platformei DA la o oră după miezul nopții, iar așa nu se face.

„Țin să amintesc domnului Andrei Nastase, cu care Privesc.Eu are contract, că nu se trimit SMS-uri la 1 de noapte că dimineața ai un eveniment, ci minimum cu 24 de ore înainte”, a spus Vitalie Eșanu.

El îi explică politicianului că Privesc.Eu nu este mass-media ci un serviciu de livestreaming și achită lunar o mulțime de servere (inclusiv și la Starnet unde au hostate 2 servere). Menționăm că firma Starnet se află în proprietatea lui Alexandru Machedon, unul din sponsorii oficiali ai Platformei DA.

Mai mult, cei de la privesc se arată dezamăgiți de comportamentul jignitor a lui Andrei Năstase în raport cu ei dat fiind că le-au oferit multe servicii gratuit până în prezent. „Am transmis gratuit sute de ore de la protestele Partidului DA, pe frig, ploaie și vânt. Un pic de respect pentru cei care au mai rămas liberi în țara asta trebuie să ai”, a mai spus fondatorul serviciului online. Totodată, Eșanu l-a atenționat pe Năstase că: „Nemulțumitului i se ia darul”.

Vedeți mai jos secveța video în care liderul Platformei DA atacă privesc.eu.

Și Eugen Luchianiuc, un fost angajat la privesc.eu, a reacționat la gestul necugetat a liderului de partid. Bloggerul furios l-a numit pe Năstase „un nou f*te vânt al Moldovei”.

loading...

Comments are closed.