(video) Andrei Năstase își face PR pe seama unui bărbat cu dizabilități mintale! “Am avut trei atacuri cerebrale, habar nu am cine e acel domn”

alegeri locale chisinau, alegeri 20 mai, andrei nastase minciuni, andrei nastase sirieni, andrei nastase program electoral, andrei nastase proiecte, campanie electorala nastase
 

Andrei Năstase a fost deconspirat astăzi de către un internaut. Liderul PPDA s-a pozat cu un bărbat cu un cântar și a scris că este susținut de acesta în lupta pentru primărie. Întrebat însă, bărbatul a spus că suferă de dizabilități mintale și nici nu îl cunoaște pe Năstase.

Candidatul la funcția de primar general al capitalei, candidatul comun al blocului PAS și PPDA, Andrei Năstase astăzi a postat o fotografie pe internet în care era reprezentat un barbat cu descrierea “Dumnealui zice că am un cuvânt greu de spus la primăria capitalei. Azi încep dezbaterile. Vă invit să-mi fiți alături, începând cu 19.55, în direct la Moldova 1.” Fotografia a fost distribuită de mai mulți urmăritori ai candidatului , iar un internaut a mers la domnul din poză să îl întrebe dacă de fapt a spus aceste lucruri sau nu candidatului Andrei Năstase.

andrei nastase, facebook, platforma da, primaria chisinauPersoana s-a dovedit a fi un bărbat cu dizabilități mintale. Acesta a mărturisit că a suferit 3 atacuri cerebrale și nu prea este în stare să diferențieze oamenii. De Andrei Năstase a spus că a auzit pentru prima oară și habar nu are că este candidat pentru Primăria capitalei.

Internautul a spus că toți politicienii sunt în goana după PR, dar cel pe care îl abordează Andrei Năstase depășește limita bunului simț, folosește în scopuri politice chiar și persoanele cu dizabilități mintale. “Este evident că lui Năstase nu-i pasă de acest lucru. Lui nu-i pasă de soarta acestui bătrân care nici pe departe nu i-a zis ceea ce a scris Nastase pe facebook. Năstase nici nu i-a oferit mai mult de 2 lei, preț simbolic pe care-l cere bătrânul pentru verificarea greutății.” a conchis internautul.

Total
0
Shares
Total
0
Share