Politic

(video) Andrei Năstase prins cu minciuna! În 2015 se jura că nu va avea nimic cu PLDM, în 2019, oamenii lui Filat sunt pe lista PAS cu DA!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PPPDA și copreședintele binomului PAS cu DA, Andrei Năstase, a fost prins cu minciuna în direct la emisiunea „Punctul pe AZI” de la TVR Moldova, moderată de jurnalistul Vasile Munteanu.

Jurnalistul a pus pe post o secvență video din 26 octombrie 2015, în care Năstase se jura că nu are și nu va avea nimic cu membrii PLDM, deoarece aceștia s-au înfruptat din miliardul furat.

„Platforma DA nu are și nu va avea nimic cu PLDM, deoarece în PLDM au fost cei care s-au înfruptat din miliarde.”, declara atunci Andrei Năstase.

Din declarația lui Andrei Năstase din 2015, reiese că și Maia Sandu s-a înfruptat din miliardele furate, dat fiind faptul că lidera PAS a fost membră a PLDM, a făcut parte tocmai din trei guverne conduse de exponenții PLDM, inclusiv Vlad Filat. Mai mult, Maia Sandu a fost în 2015 propusă de Vlad Filat ca și candidat din partea PLDM pentru funcția de Prim-ministru.

Acum, dacă analizăm lista binomului politic PAS cu DA, vedem că Năstase și-a mințit susținătorii și oamenii lui Vlad Filat au devenit candidați ai blocului ACUM pentru funcția de deputat. Printre aceștia sunt deputata PLDM, Maria Ciobanu, care în 2016, împreună cu alți deputați din PLDM, cereau pe proprie garanție eliberarea fostului Prim-ministru, Vlad Filat. Și foștii deputați ai PLDM, Iurie Țap și Grigore Cobzac, și-au găsit un loc în blocul ACUM, fiind candidații acestui binom politic pe anumite circumscripții. Din PLDM în ACUM au mai trecut și fostul președinte al Tineretului Liberal Democrat, Andrei Spânu, vicepreședintele PLDM, Ion Terguță, precum și Igor Munteanu, fost ambasador promovat de Vlad Filat.

loading...

Comments are closed.