(Video) Andrian Candu pe șantier la Arena Chișinău. Iată la ce etapă ce află lucrările de construcție

Andrian Candu pe șantier la Arena Chișinău, La ce etapă ce află lucrările de construcție, sport moldova, pdm fapte nu vorbe, partidul democrat vlad plahotniuc, guvernul filip, compania suma turcia, 

Astăzi, vicepreședintele PDM Andrian Candu a mers pe șantier la “Arena Chișinău” pentru a vedea la ce etapă sunt lucrările de construcție. Candu a fost însoțit de Fatih Bora, directorul grupului SUMMA (Turcia), care se ocupă de construcția complexului sportiv.

“Suntem impresionați de ceea ce vedem. 430 de lucrători muncesc aici zilnic. Deja se observă foarte mult rezultatele. Am avut ocazia să vedem cum va arăta mai îndetaliat și la nivel de piscină olimpică și alte facilități pentru copii”, a declarat Andrian Candu. Democratul a adăugat că deja 65% din lucrările de construcție au fost finisate.

La acest moment se lucrează la tribune, loje, spații pentru atleți și spațiu pentru oaspeții, astfel ca “pe data de 14 octombrie, așa cum a fost prevăzut, trebuie să fie deschisă Arena Chișinău cu toate absolut ce trebuie să fie”, a mai spus Candu.

“Arena Chişinău” se construiește pe o suprafaţă de 10 hectare în apropiere de Stăuceni și va avea o capacitate de 5 mii de locuri. Complextul sportiv va dispune de o arenă polivalentă, bazin olimpic, aqua park, club de tenis, piscină deschisă pe timp de vară, care se va transforma iarna în patinoar, plus o parcare mare și modernă.
Total
0
Shares
Total
0
Share