VIDEO // Apune o epocă. Sunt scoși trandafirii de la fostul sediu PDM

Pe internet au apărut imagini video cu câțiva muncitori care demontează însemnele PDM de la fostul sediu de pe strada Armenească din Capitală.

După realegerea conducerii Partidului Democrat, aceștia au decis să revină pe strada Tighina, la fostul sediu de acum câțiva ani. Părăsind sediul luxos de pe strada Armenească.

Conform extraselor cadastrale, clădirea de peste 7.000 de metri pătrați se află sub sechestru de la sfârșitul lunii noiembrie 2019, la cererea Agenţiei de Recuperare a Bunurilor Infracţionale.

Până la mutarea democraților, imobilul a pustiit aproape zece ani. Ridicat în perioada 2006-2008 de Stayer SRL, pe site-ul companiei proiectul e identificat drept „bloc administrativ şi hotel”. Stayer este afacerea de familie a lui Vladimir Baldovici, fost ministru al Construcțiilor în perioada comunistă, scrie Rise.md

Beneficiarul și proprietarul construcției a fost Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM). Formațiunea l-a construit pentru propriii membri, dar care așa și n-au mai apucat să se mute în ea. A fost vândută în ianuarie 2017.

 

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share