Externe

(video) Asta-i culmea! Un preot declară la TV că a vorbit cu savantul englez Charles Darwin. Ce i-ar fi mărturisit acesta?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preotul și duhovnicul de la o mănăstire din Moscova, Artemii Vladimirov a declarat că a discutat cu savantul Charles Darwin, care a murit în anul 1882. Declarația a fost făcută la postul de televiziune „Spas”, iar înregistrarea poate fi văzută și pe YouTube. 

Din spusele preotului, discuția a avut loc în abația din Westminster, unde este înmormântat Darwin. Preotul a spus că este contra teoriei evoluționiste și a dorit să vorbească cu cunoscutul savant. În particular, l-a întrebat dacă există unele specii intermediare între zebră și girafă. Duhovnicul a adăugat că Darwin a avut a sperat ca arheologii să găsească aceste specii intermediare.

„Ce credeți că mi-a spus? Părinte, nu vă încredeți în teoria mea. Nu de la multă minte am propus-o, iar acum îmi pare rău de cele făcute. Nici cu ursul și nici la porcul nu aveți nici o legătură.” l-a citat pe Charles Darwin, preotul Vladimirov. Acesta a mai spus că este bucuros că în sfârșit credința a învins și a propus televiziunii ca această emisiune să fie tradusă în engleză și chineză.

În creația sa denumită „Originea speciilor”, Charles Darwin a numit selecția naturală ca fiind principalul mecanism al evoluției. Acesta a mai spus că toate organismele provin de la strămoși comuni, evoluând cu timpul. În lucrarea „Originea omului și selecția sexuală”, Darwin a spus că omul a provenit de la maimuță.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.