Externe

(video) Atac armat într-un Colegiu din Federația Rusă. Cel puțin o persoană a decedat și mai mulți răniți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un student a tras mai multe focuri de armă asupra colegilor săi, iar ulterior s-a sinucis. Un student a fost ucis, iar alții trei au fost răniți. Tragedia a avut loc în această dimineață într-un colegiu din regiunea Amur, din Federația Rusă, relatează Deschide.md

TVRain.RU scrie că tânărul era student în anul patru și a venit în această dimineață la colegiu cu o pușcă de model IJ-81 ce era înregistrată pe numele lui. Dânsul a început a împușca în direcția colegilor săi, după ce aceștia i-ar fi făcut obseervație pentru faptul că fuma pe coridorul instituției de învățământ.

Un echipaj de poliție, care patrula prin zonă, a fost sesizat de către un tânăr care reușise să fugă din clădirea colegiului, când a venit la fața locului, la etajul doi al clădirii polițiștii au văzut tânărul înarmat.

Dânsul a deschis focul asupra polițiștilor, iar ei la rândul lor au răspuns cu focuri de armă. Ulterior, atacatorul s-a baricadat în una dintre sălile de curs ale colegiului și s-a sinucis cu aceeași armă.

Aceeași sursă scrie că atacatorul este un tânăr în vârstă de 19 ani. Înainte de a se sinucide, studentul a reușit să-l împuște mortal pe un tânăr, iar pe alții trei în vârstă de 17,19 și respectiv 20 de ani, i-a rănit. Victimile au fost transportate la spital, unul dintre cei trei fiind în stare gravă. Presa rusă scrie că tânărul care a fost ucis, urma să se căsătorească.

De altă parte, colegii atacatorului ar fi declarat că acesta a deschis focul din cauza unei fete care l-ar fi insultat în una din sălile de curs, iar studenții care au fost împușcați ar avea careva tangențe cu acest caz.

loading...

Comments are closed.