Alte știri

VIDEO // Atacat de trollii Maiei Sandu, Sergiu Postica spune că PAS distruge dreapta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sergiu Postică de la Partidul Schimbării (PS) acuză Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) că a dezbinat dreapta politică, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Postică îi întreabă pe cei din PAS, de ce nu au făcut coaliție măcar cu foștii lor parteneri din Platforma DA (PPDA), dar au decis să meargă singuri în campania electorală, dezbinând astfel dreapta politică.

Politicianul menționează și faptul că spre deosebire de PAS, Igor Dodon a demonstrat mai multă înțelegere, formând un bloc electoral.

Mai mult de atât, membrul Partidului Schimbării acuză PAS și de o aroganță politică, or partidul Maiei Sandu fiind sigur că ar lua majoritatea fără ajutorul nimănui.

”Dacă pe data de 12 iulie, după alegeri, noi ne vom trezi cu patruzeci și ceva de mandate așa cum visează pro-europenii și vom avea o coaliție din partea cealaltă și o să se unească, eu declar cu toată responsabilitatea că toată vina fa fi numai a Partidului Acțiune și Solidaritate, deoarece Dodon în partea aceea a înțeles ca lider de stânga și i-a coalizat, dar în partea asta nu se înțelege.

În partea asta se merge pe ideea că oamenii sunt așa de deștepți că ei nu-și vor da votul aiurea și vor ști că numai PAS trebuie să voteze. Așa și vor face mulți dintre alegători, dar dacă se făcea cu cel puțin cu partenerii lor, cu platforma, chiar nu au putut să le pună locuri acolo, să coalizeze, așteaptă ca ăștia să nu treacă în Parlament.

De ce nu s-a mers pe o listă deschisă de exemplu, dacă într-adevăr vectorul pentru voi e important și sunteți într-adevăr pro-europeni? Nu puteți să puneți 5 sau 8 mandate de la platformă să puneți la voi? Voi luați 60% dacă era așa. Până la urmă de la noi. Nu, ei ne dezbină. Așa sunt niște șerpi, că îl muști pe unul și te anină altul”, a declarat Postică.

Citește și: Un deputat PSRM a prezentat informații revelatoare despre problemele cu legea a candidaților PAS

 

loading...

Comments are closed.