VIDEO // Atenție imagini cu impact EMOȚIONAL puternic: Momentul în care un șofer BĂUT accidentează o femeie la Bălți

Pieton lovit la Bălți

A urcat într-o mașină străină cu care a tamponat un pieton, a provocat un accident rutier și a fost la un pas de a mai lovi o persoană. Polițiștii de patrulare au reținut un bărbat din Bălți care conducea mașina fără permis de conducere și în stare de ebrietate.

Ieri, în jurul orei 15:00, în mun. Bălți, un bărbat în vârstă de 31 de ani, având cheile mașinii unei cunoscute care și-a lăsat unitatea de transport la o spălătorie auto, a urcat în mașină și chiar la prima virare a tamponat grav un pieton. În acel moment, pe str. Decebal, unde a avut loc impactul, activa un echipaj al Regimentului de Patrulare Nord.

Potrivit Echipa 902, unul dintre polițiștii de patrulare a rămas să acorde ajutor victimei de 41 de ani, iar celălalt a mers pe urmele individului, care a încercat să fugă de la locul accidentului accelerând. Însă nici următoarea virare nu i-a reușit, vrând să cotească la dreapta nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat într-un gard din beton, apoi într-un pilon de electricitate, fiind la un pas de a mai tampona o persoană aflată în preajmă.

Citește și: Statistică SUMBRĂ: În ultimele 24 de ore s-au produs 15 accidente rutiere soldate cu 3 morți și 17 răniți

După ce a fost reținut, inspectorii de patrulare au stabilit că acesta este locuitor al mun. Bălți și că nu deține permis de conducere. Individul era vizibil în stare de ebrietate, dar a refuzat orice testare la alcool. Mai mult, s-a comportat agresiv și a opus rezistență polițistului în timpul reținerii. Într-un final, omul legii a reușit să-l imobilizeze, să-i aplice cătușele și să-l escorteze la sediul poliției.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share