VIDEO // Au pătruns în casă și au amenințat proprietarii. Trei tineri din Călărași, reținuți pentru tâlhărie

 

Trei tineri cu vârsta cuprinsă între 17 și 28 ani, originari din raionul Călărași, sunt cercetați penal după ce ar fi comis o tâlhărie.

Suspecții ar fi intrat în timpul nopții într-o gospodărie din raionul Călărași și, prin spargerea geamului, au pătruns forțat în casă. Ulterior, aceștia având scopul sustragerii bunurilor, au atacat și imobilizat proprietarii casei, solicitându-le mijloace bănești și aplicând violența asupra acestora.

În final suspecții au părăsit locul infracțiunii fără careva bunuri materiale.

Grație acțiunilor prompte întreprinse de ofițerii INI în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Călărași, sub conducerea Procuraturii raionului Călărași și cu suportul mascaților BPDS „Fulger”, membrii grupării infracționale au fost identificați, iar cei doi suspecți au fost reținuți.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile bănuiților au fost depistate probe care ar demonstra vinovăția acestora, printre care și vestimentația care o purtau în timpul săvîrșirii infracțiunii.

La moment, în privința celor doi tineri au fost emise mandate de arest, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie de către două sau mai multe persoane, iar dacă vinovăția suspecților va fi demonstrată, aceștia riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share