Alte știri

VIDEO // Bătaie într-un avion cu destinația Ibiza, după ce doi pasageri beți au refuzat să poarte măști de protecție

Pinterest LinkedIn Tumblr

O bătaie a izbucnit într-un avion al companiei KLM, care zbura de la Amsterdam spre Ibiza, după ce doi pasageri au refuzat să poarte măști de protecție, informează Daily Mail, citat de Libertatea.ro

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În imaginile surprinse la bordul aeronavei se poate observa cum doi bărbați, vorbitori de limbă engleză, aflați sub influența băuturilor alcoolice, fac scandal, imediat după decolare. Ceilalți pasageri le-au cerut acestora să se oprească. „Sunt copii aici”, au strigat câteva persoane. Degeaba! Scandalul a continuat, iar oamenii s-au îmbrâncit și și-au împărțit câțiva pumni. La final, unul dintre cei doi scandalagii a fost întins pe jos, cu cătușele la mâini. În imaginile surprinse la bordul aeronavei apar mai mulți pasageri care nu purtau măști de protecție sau care nu le aveau puse corect.

Ambii bărbați au fost reținuți cu ajutorul persoanelor aflate la bordul avionului. La sosirea pe aeroportul din Ibiza, cei doi scandalagii au fost arestați de poliția spaniolă, după ce pilotul a informat autoritățile locale.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat: “Doi pasageri indisciplinați au refuzat să poarte măștile de protecție și i-au deranjat pe ceilalți pasageri fizic și verbal”. Acesta a precizat că siguranța zborului nu a fost compromisă de acest eveniment.

Compania KLM a decis că pasagerii trebuie să poarte măști de protecție până cel puțin la data de 31 august 2020. Excepție fac copiii cu vârste sub 10 ani și persoanele care nu le pot purta din motive medicale. În timpul zborurilor, pasagerii pot îndepărta masca dacă mănâncă sau dacă beau și li se recomandă ca perioada în care nu au nasul și gura acoperite să fie cât mai scurtă.

loading...

Comments are closed.