Social

VIDEO // Beat la volan și fără acte. Poliția a reținut un bărbat la o stație PECO

Pinterest LinkedIn Tumblr

În această perioadă, angajații Inspectoratului General al Poliției sunt implicați la maxim în prevenirea răspândirii și combaterii virusului de tip nou COVID-19, dar și la menținerea ordinii publice și siguranței traficului rutier. Din păcate, unii cetățeni nu doar că evită recomandarea StaiînCasă, mai mult,  urcă la volanul mașinii în stare de ebrietate.

Un astfel de caz a avut loc în noaptea de 31 martie curent lângă o stație PECO din capitală. Câțiva  angajați ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, în timpul activității, au observat un conducător auto care a coborât dintr-un automobil și avea un comportament echivalent cu starea de ebrietate. Bărbatul  a intrat în magazinul stației PECO, iar peste puțin timp a urcat din nou la volan și a dorit să-și continue deplasarea.

Imediat, polițiștii au interzis șoferului să pornească și au solicitat intervenția colegilor de la Inspectoratul Național de Patrulare.

La solicitarea de a prezenta un act de identitate și să coboare din mașină, șoferul extrem de agresiv a început să insulte și să amenințe polițiștii.

Acesta a fost condus la Dispensarul Narcologic pentru stabilirea stării de ebrietate, însă a refuzat. Ulterior a fost escortat la IP Buiucani pentru identificare și documentare. Individul are 38 de ani și este originar din localitatea  Cruzești, municipiul Chișinău.  Pe numele său au fost inițiate două cauze penale pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și pentru ultragierea angajaților poliției.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că nu va tolera comportamentul agresiv al cetățenilor în raport cu angajaații săi și nici restul abaterilor de la lege.

Citește și: ACCIDENT // Un microbuz s-a tamponat violent cu o camionetă la Râbnița

loading...

Comments are closed.