(VIDEO) Blogger: Câți oameni vin s-o vadă pe Maia Sandu la întâlnirile electorale?

„Săptămâna trecută Maia Sandu a prezentat candidatul Acum la Bălți. Întâlnirea a avut loc la Palatul Național „Vasile Alecsandri” care nu era nici pe jumătate plin. Acolo nu-s multe locuri la o adică, erau maxim 200 de oameni. Asta în orașul Bălți.” scrie Eugen Luchianiuc pe bloggul său.

Acesta admite că o scuză a Maiei Sandu, ar fi că Arina Spătaru, lider al Blocului ACUM din partea formațiunii politice PPDA, nici nu ar fi depus efort pentru a-i aduna mai multă lume la întâlnirea cu liderul PAS.
Însă după cum declară Eugen Luchianiuc: „Între timp a apărut un video din data de 5 octombrie de la întâlnirea electorală a Maiei Sandu în comuna Drăgușeni din raionul Sângerei.

Luchianiuc menționează că această comună are conform estimărilor circa 2600 de locuitori iar la alegerile locale din 2015 au participat circa 1300 de locuitori. Acolo ar fi 3 secții de votare în comună.

„Și acum priviți la întâlnirea Maiei Sandu cu locuitorii. În sală erau maxim 120 de oameni din 1300.” declară bloggerul.

 

„Și Maia Sandu nu a venit încolo doar în calitate de lider de partid, ea a venit și în calitate de Prim-ministru. Asta o demonstrează secvența din discurs pe care o rostește despre impozite.

Între timp în sondaje ea e undeva sus de tot. Uhu, da … da și iar da ?…a concluzionat Luchianiuc pe bloggul său.

Total
0
Shares
Total
0
Share