(video) Boiler Show: Năstase l-a mandatat pe Machedon să negocieze din numele Platformei DA cu forțe de la Kremlin

Finanțatorul Platformei DA, Alexandru Machedon critică ministrul Maiei Sandu pentru că a anulat tichetele de masă, natalia gavrilita maia sandu, ministerul finantelor natalia gavrilita, alianta acum psrm, dodon maia sandu, andrei nastase alexandru machedon, 

Grupul Boiler Show de pe Telegram a venit din nou cu informații exclusive. De data aceasta, eroii principali sunt Andrei Năstase și Alexandru Machedon. Aceștia explică că au revenit după o lungă perioadă, din cauza zvonurilor care au apărut în privința vizitei lui Andrei Năstase la Moscova și au explicat detaliat cum au demarat evenimentele.

La data de 7 mai, din Republica Moldova au părăsit țara 4 persoane: Năstase, Machedon, Marian și Botnaru. Ultimii doi, s-au întors peste câteva ore, iar Andrei și Alexandru, au mers la Suceava, pentru a se întâlni cu colegii din PNL, înveliți în fulare galbene. Se zvonește că Maia Sandu este foarte furioasă de acest fapt.

După două zile petrecute în România, Năstase și Machedon au mers la Viena, pentru a se întâlni cu primarul Mickael Ludwig, întâlnire despre care nu era la curent nici măcar primarul în cauză. Pentru a oferi o importanță vizitei sale, Năstase a mers ca turist la sediul ONU din Austria, unde s-a întâlnit cu Peter Lanski, unul dintre traducătorii de acolo, care le-a arătat parchetul, lustrele și i-a servit cu cel mai gustos strudel din regiune.

În cadrul aceleiași excursii, canalul Boiler Show scrie că Andrei Năstase a mers la un magazin Zara, pentru a-și procura două perechi de pantaloni, fiindcă nu mai încape în cei pe care îi are la momentul de față.

Cea mai importantă vizită, era însă programată pentru ziua de 9 mai, în hotelul “Grand”, într-o camera la etajul 2. Acolo erau așteptați de Andrei și Vladimir de la Moscova. Andrei “al nostru”, l-a prezentat prietenilor săi din Moscova pe Alexandru Machedon în calitate de intermediar și reprezentantul opoziției moldovenești. Acum, Machedon are mandat de a negocia la Moscova, în numele lui Năstase, pentru că, dacă va merge Năstase la Moscova și va fi văzut de către vreun moldovean în aeroport, imaginea opoziției se va strica imediat.

Prezentarea sau altfel spus inițierea lui Machedon a durat trei ore și jumătate. După care, cei doi au decis să meargă să bea câte o bere. Iar după bere, la ora 21.40, Alexandru Machedon, a decis să îi prezinte lui Năstase clubul de noapte “Golden Time”, care este cel mai cunoscut bordel din Viena. Se zvonește că Machedon este un client fidel a acestui local.

P.S. Conform aceleiași surse, în momentul de față, Alexandru Machedon se află la Moscova, doar că de data aceasta, nu comunică nici pe departe cu prostituate.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share