VIDEO // BUIUCANI: O minoră a fost bătută CRUNT de alte patru fete. Poliția s-a autosesizat

Patru tinere au agresat fizică o minoră în plină stradă la Buiucani. Suspectele, trei fiind minore, au bătut-o cu mâinile și picioarele, scena fiind filmată și publicată zilele trecute pe o rețea de socializare, informează N4.md

Oamenii legii spun că poliția nu a fost solicitată în acea zi, însă după publicarea imaginilor pe internet, s-a autosesizat și a reușit să identifice fetele implicate în conflict. Totul s-a produs pe 8 iunie, în capitală.

Imaginile au apărut pe o rețea pe 11 iunie. Atunci, IP Buiucani s-a autosesizat și a inițiat o anchetă în cadrul căreia au fost dispuse mai multe acțiuni de identificare a victimei cât și a suspectelor.

În urma cercetărilor, victima s-a dovedit a fi o minoră de 17 ani, care este originară dintr-o localitate din Strășeni. Aceasta a venit acasă, pe 8 iunie, bătută și nu a vrut să anunțe poliția sau să cheme o ambulanță. Precizările au fost făcute de bunica fetei pentru polițiști.

În cadrul anchetei inițiată pe marginea acestui caz, angajații poliției în continuare întreprind toate masurile în stabilirea tuturor circumstanțelor, urmând să fie audiate tinerele implicate în acest caz și care ar fi cauza conflictului.

Citește și: GĂGĂUZIA // Doi cetățeni s-au luat la harță după ce au consumat împreună alcool. Unul a fost împușcat

Total
0
Shares
Total
0
Share