Externe

VIDEO // Cadre șocante din Londra: O femeie infectată cu COVID-19 a filmat o adresare pentru a avertiza despre pericolul îmbolnăvirii

Pinterest LinkedIn Tumblr

O locuitoare a orașului Londra, ajunsă în secția de reanimare, din cauza infecției cu COVID-19, a făcut o șocantă videoadresare. Cadrele filmate de un telefon mobil au fost publicate de redacția Daily Mail.

Tara Jane Langston, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la spital pe 12 martie. După două zile i s-a diagnosticat infecție cu COVID-19. Aflându-se în secția de terapie intensive, dânsa a filmat un video în care a relatat despre etapele maladiei. Cadrele au fost trimise colegilor săi de lucru pentru a-i avertiza despre gravitatea infecției.

Tușind și sufocându-se, Langston a povestit: „Uitați-vă la mine, eu stau în secția de reanimare și nu pot respira fără tub. Am conectate catetere. Am aici o canulă și aici o altă canulă. Acum mă simt de zece ori mai bine, ca înainte. Dacă încă mai fumați, lăsați această deprindere chiar acum, pentru că veți avea încă nevoie de blestemații plămâni. Și, vă rog, respectați toate măsurile posibile de precauție. Este cu adevărat groaznic. Puteți ajunge în locul meu.”

În discuțiile cu jurnaliștii cetățeanca britanică a menționat, că fiecare răsuflare i se dă cu greu. „De parcă am cioburi de sticlă în plămâni. Sunt nevoită să lupt pentru fiecare răsuflare. E groaznic. Niciodată în viață, n-aș vrea să mai trec prin așa cevva.” Langston a menționat că s-a simțit rău cu cinci zile înainte de ajunge la spital.

„Inițial medicii considerau că am o infecție la organele cutiei toracice. Mi-au fost prescrise antibiotice, ibuprofen și paracetamol. Luam câte opt pastile de ibuprofen zilnic. Acum doctorii spun că anume acest medicament mi-a înrăutățit starea. Când am fost plasată în reanimare aveam nevoie de șase llitri de oxigen. Acum mă recuperez. Mi-e de ajuns și un litru.”, a declarat dânsa.

Langston a declarat că putea să se infecteze cu coronavirus, în timp ce frecventa sala de sport. Dânsa a înregistrat această videoadresare, pentru a avertiza pe cei din înconjur deosre pericolul infecției cu COVID-19, chiar și la o vârstă relativ tânără.

Conform ultimelor date, la nivel global, peste 14 000 de persoane au murit din cauza infecției cu COVID-19, au fost identificate peste 330 000 de cazuri de infecție, dintre care 97 000 s-au tratat.


Citește și: Expert chinez: Epidemia de COVID-19 ar putea atinge un nou vârf în primăvara anului viitor

loading...

Comments are closed.