Politic

(Video) Campania lui Vlad Plahotniuc – cutia cadou a ajuns deja la 17.000 de mămici din întreaga țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Campania „O nouă viață” a împlinit doi ani de când a fost lansată pentru prima dată la Maternitatea Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. De atunci, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” și-a extins campania în alte 24 de maternități din toată țara.

Părinţii care au beneficiat de cutia cadou spun că ajutorul este binevenit, fie că sunt la primul copil şi nu au cunoscut lucrurile care trebuiau cumpărate, fie că au uitat să le ia pe toate în agitaţia dinaintea naşterii sau posibilităţile materiale nu le-au permis.

„Campania Edelweiss „O nouă viață” a ajuns la 17.000 de familii! Felicitări părinților și echipei, care muncește zi de zi în cadrul acestui proiect special”, a scris azi Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook, postând acest filmuleț.

Amintim că Fundaţia lui Vlad Plahotniuc a pregătit şi alte surprize pentru părinţi. La sfârşitul lunii iunie, a lansat un concurs prin care beneficiarii campaniei “O nouă viaţă” pot câştiga un loc de joacă, amenajat chiar în camera celor mici.

Pentru a se înscrie în competiţie, mămicile trebuie să facă o fotografie cu familia şi ursuleţul Edelweiss, găsit în cutia cadou. Fotografia trebuie postată pe o reţea de socializare, Facebook sau Odnoklassniki, cu etichetă către pagina Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” – @VladPlahotniucFoundation. Concursul de desfăşoară până pe 15 septembrie 2018, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

loading...

Comments are closed.