Alte știri

(Video) Cancelarul german Angela Merkel ascultă imnul Moldovei așezată pe scaun, ca să nu tremure

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cancelarul german Angela Merkel a asistat, din nou, aşezată, la intonarea imnurilor german şi moldovean, la o ceremonie de primire a Maiei Sandu, ultimul dintr-o serie de incidente după ce a fost cuprinsă de un tremurat, relatează The Associated Press.

Scaune au fost instalate marţi atât pentru cancelar, cât şi pentru premierul moldovean în faţa sediului cancelariei de la Berlin – un gest neobişnuit la care a recurs prima oară în cadrul unei vizite a noului premier danez, joi, la o zi după ultimul episod în care cancelarul a fost cuprins de tremurat.
Pe scaun, Merkel nu a dat marţi vreun semn de slăbiciune.
Cancelarul german, care împlineşte vârsta de 65 de ani miercuri, a declarat că impactul psihologic al primului episod de tremurat, la jumătatea lui iunie, se află la originea celor care au urmat. Ea a spus că va fi nevoită să accepte acest lucru pentru o vreme şi că nu există motive de îngrijorare.
 
Mai jos vedeți un video când Merkel a fost surprinsă tremurând puternic prima dată la întrevederea cu președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, pe 18 iunie, tot la Berlin.
loading...

Comments are closed.